05
08
2009
--

Fellépés

Üdv. emberek!

Na hát itt az ideje egy újabb fellépésnek mégpedig holnap az oszályunkkal az iskola üdülőházába, ahol is egy "családi nap" keretébe fellép a DjeurPowa. Elág sok munka van már benne msot is, ma egész nap kábeleket forrasztottam, kipakoltam a fél szobámat de remélem nem fogom megbánni, viszont a nehezebb része hátravan.... A helyszínen kiépíteni, valamint majd utána itthonra visszarakni. d(o_O)b :D Na de nem baj lényeg jól fogjuk magunkat érezni. Képeket (videót?) és hanganyagot a fellépés utána kaptok ha jók lesztek. Addíg is két kép a mai munkámból :) :

A hangtechnika immár állapotba, holnapi szállításhoz készen.

;) A Technika még kicsomagolt állapotban (Csak egy része):

 

 

Azért még megjegyezném, hogy nem csak én, hanem a zenekar össze többi tagja is elég keményen (még keményebben) melózik, vagyis melózott (Mivel a normális ember ilyenkor már alszik, 23:54 van.).

Írta: T3x3r | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://djeurpowa.blog.hu/api/trackback/id/tr671110858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)