07
15
2009
--

"A sültkrumpli nem vész el, csak átalakul! "

"A sültkrumpli nem vész el, csak átalakul! " Remélhetőleg ez a Powára is igaz. és hogy ez így is legyen, mi lenne ha tényleg csinálnánk 1 rádiót? :) 

A netes rádiók klasszak de se a technikai részéhez nem értek (még) se a Texer által képviselt csak-electrot-nyomató rádiókat nem tom hova tenni... Őszintén elhallgatja az ember 1 darabig de én vmi másra gondoltam.

Kezdem az elejéről mer lehet a végén már senki sem értené mire gondolok. Nah szóval elvileg a rádióknak úgy általában 2 célja van: szórakoztatás és informálás.

Másodszor ki a célközönség? Nagyrészt fiatal, (diák) nyilvánvalóan netfüggő emberkék.

Én a rádiót a sok jó, minden féle stílusú zenén kívül, felturbóznám mondjuk 1 szignállal, és ha pl 7-10 ig van adás, az elejére, egy előre összeállított poénos műsort bármiről ami a héten történt v ami eszembe jut. Az emberek szeretik ha rádióba beszélnek hozzájuk. Szerintem ha két zene szám között elbeszélgetnénk, akár arról h mien a win 7, vagy bemondanánk h holnap tutira nem menjenek sehova, mer basztott nagy vihar lesz, az pozitívan hatna a halgatottságra. Talán fetűnt h ez a rész még nem olyan tiszta...

Ami biztos, h vmi olyat amit szívesen hallgatnék! :)

Írta: NE0 | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://djeurpowa.blog.hu/api/trackback/id/tr711247147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)