05
05
2009
--

Megmenteleeeeek!!!!!4!4!!!

Nanaggyából csak alábbhagyott a blog iránti érdeklődés (amúgy sem volt!!!!!!) de a törődés méginkább. Szóval mivel senki nem postol gondolom kicsit reklámozom magam.

Sugar vagyok (nem a Sugarloaf együttes KK?) a Djeur Powa Kkht. "megalkotója". Basszusgitáros és rendszerellenes lázadozó satöbbi. Cort AAction 4-esen játszom aminek mahagóni színe van. Gyúlölöm a villanyzenét és megvetéssel gondolok az emosokra. "Nem vagyok rasszista nem vagyok kigyúrt állat és nem vagyok rocker sem." Szeretem a csokis sütit és a kosárt.

Zenei téren van 3 igazolható évem zenesuliban szaxofonon és lassan fél év gitárokon. Zeneileg főleg a Maiden abból is Steve Harris és Bruce Dickinson, a Black Sabbath és Ozzy és legmélyebben a Metallica hat rám. Kedvenc Basszerosom Roberto Augusten Samuel Santiago Trujillo Veracruz (Rob Trujillo). Amikor nagyon nincs hova menekülni ez a zene kevés ezért hallgatok Slipknot-ot A7X-et és még Paramore-t is. Szólisták közül talán a Slash mítosz tetszik legjobban.

Mélyen elítélem azt aki a sátánista zenét és felfogást bünteti/büntetné vagy csak rombolja az ezt szeretők közösségét.

Ennyi lenne így röviden.

Próbálom megmenteni a blogot de ehhez rátok is szükség van szóval...:

DJEUR POWA-Mert b*szni jó!

Írta: Su64r | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://djeurpowa.blog.hu/api/trackback/id/tr571104899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)