06
30
2009

RECRUIT!!!

 Azaz itt a nagy lehetőség, hogy bekerülj a Djeur Powába!

Ha már elmúltál 12 de még nem vagy 20 és Győr közelében munkálkodsz mint basszeros akkor jelentkezz!

Komolyra fordítva a szót Basszusgitárost keres a Djeur Powa zenekar. Jelentkezni bárhol ahol utolérték, nagyon más feltétel nincs.

Ezzel együtt illik elmondanom, hogy kiszállok a Djeur Powából mint zenekari tag.

Mindenkinek örök lelkesedést és Sok Sikert:

Tóth M. Árpád

Írta: Su64r | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://djeurpowa.blog.hu/api/trackback/id/tr981217541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Su64r 2009.06.30. 18:35:04

Bocs mégegyszer srácok, de nekem az nem kóser, hogy 4 (!!!) havonta próbáljunk. Nekem fontos a zenésél és van más hely ahol szívesen várnak nem is egy, és ezt nem nagyképűségből mondom. Ez elsősorban munka. Amikor kiállsz a színpadra X órányi szenvedés után az a jutalom de először rohadt sok munka. Kösz mindent még egyszer és sok sikert!

Ez most nem azt jelenti, hogy a Powát nem akarom tovább csinálni csak mint zenekar úgy nem működik a dolog.

NE0 2009.06.30. 19:02:50

kösz szépen...... most tényleg már csak ez hiányzott. De most őszintén Sugar melyik zenekar működik úgy h senki sem érzi a magáénak? (te se különben nem szállná ki!) Én a magam részéről jövőre ezerrel embert toborzok... és kezdem ezt már most is mint ahogy az az előző bejegyzésemből látszik. Már aki olvas blogot ugye mer az tuti h szeptemberbe se Pez se Deady nem fogja tudni h kiszálltál... ezért légy oly kedves ezt közölni velük, ha nem gond, mer helyetted nem fogok magyarázkodni!

és még egyszer, úgy tűnik nem utoljára szeretnélek megkérni h ha végre rendeződik itt a helyzet számíthassunk rád!
Én rajta vok de meg kell értened h nem 1szerű ezt megszervezni nyáron amikor mindenki megy 1000 fele de még ha itthon van se ad életjelet...

még lenne mit mondanom de ink megtartom egy másik postra

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)