03
27
2009

Kockuljunk, avagy a "Régi szép idők"!

Elkezdünk (illetve Deady és én folytatjuk) a WOW-ot. Mármint az online MMORPG-t. Tehát World of Warcraft: Wrath of The Lich King. Sokan ismeritek, sokan nem. Lényeg a lényeg az eddig CS 1.6-os Djeur Powa klán a wowban is kibontogatja szárnyait. Miközben ezt írom Deady eddzésen van Neo és Pez kémiaversenyen szenved. Ketten telepítettek egy telepít még ma egy meg két hét múlva. Valamint bevonunk (és erre másodszor van példa a Powa történetében) egy külsőst. Fábi tradicionális ősWowos, tehát csak a csapatunk hasznára válik. Nem húzom tovább így is marha hosszú post lett belőle. Még a setup aztán elköszönök.

Fábi-??? (Healer)
Pez-Human Rogue (Meele DPS)
Neo-Gnome Mage (Ranged DPS)
Deady-Dreanei Paladin (Meele DPS)
Sugar-Night Elf Warrior (Tank)

Akit bővebben érdekel a játék az információkat a http://www.wow-europe.com/en/index.xml illetve a http://www.wowhead.com/ oldalakon talál.

Írta: Su64r | Tags:
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://djeurpowa.blog.hu/api/trackback/id/tr921029741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deady 2009.04.03. 21:00:01

Hát igen, apró változások történtek, de a csapat és a lélek egy, hajrá Fiúk :)

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)